Därför får du inga norska översättningar av oss idag.

Foto: TT

I Comactiva får du en flexibel språkpartner som lyssnar på ditt företags behov och förutsättningar. För att göra en bra källtext rättvisa är vi övertygade om att det är en betydande fördel att skapa översättningen i det land där språket officiellt talas. Kombinationen av att bära kulturen i sitt DNA och ha en fräsch, aktuell känsla för sitt modersmål ger de bästa förutsättningarna för oss och översättaren att förmedla ditt budskap på bästa sätt. Det är denna övertygelse som ligger till grund för vår filosofi och vår affärsidé.

Av den anledningen kan du alltså inte få några norska översättningar levererade från oss just idag, den 17 maj. Alla våra norska översättningar görs ju i Norge av kvalificerade översättare – tillika norrmän. Och norrmännen är som bekant väldigt lediga idag. De är ute och festar och firar och viftar med flaggor och sjunger ”Ja vi elsker dette landet”. Men imorgon igen, och nästan alla andra av årets vardagar, kan du höra av dig till oss för att få kulturellt anpassade översättningar och högkvalitativa språktjänster på norska eller vilket annat affärsspråk det än må vara. Vi får helt enkelt lov att luta oss tillbaka idag och inse att ”det er der det er party”. Trevlig sjuttonde maj, hela Norge!

 Läs gärna mer om Comactiva Language Partner och hur vi jobbar för att leverera premiumöversättningar och högkvalitativa språktjänster på vår hemsida: www.comactiva.se