Skip to the main content.

1 min read

Per Juhlin blir COO på Comactiva Language Partner

Per Juhlin blir COO på Comactiva Language Partner

Comactiva Language Partner anställer Per Juhlin som Chief Operating Officer (COO). Rollen innebär ansvar för hela det operativa området som innefattar språkteknik och att arbetsprocessen möter det kvalitetslöfte som Comactiva har på alla sina leveranser av översättningar, lokaliseringsprojekt och kurering av kundspecifik språkteknik.  

 

Per Juhlin kommer närmast från en roll som Chief Operating Officer och tidigare som Chief Revenue Officer på Parsiq, en internationell tech scale-up. Innan dess har Per haft olika ledande positioner inom fintech, såsom affärsutveckling, kundbearbetning och kundnöjdhet. Han har lång erfarenhet av att leda team och optimera operativa processer, alltid med kundens behov och kravbild i fokus.

 

"Med lång erfarenhet av affärsutveckling och med ett starkt operativt ledarskap är jag övertygad om att Per kommer tillföra positiva förändringar i Comactivas fortsatta utveckling", säger Linda Gårdlöv, VD för Comactiva Language Partner.

 

Comactivas strategi grundar sig i att leverera modern språkteknik i kombination med mänsklig expertis, vilket gör lösningarna både kostnads- och tidseffektiva utan att tumma på kvalitet. 

 

 Språkbranschen genomgår just nu en stor förändring och vi ser ett tydligt kunskapsglapp ute hos våra kunder, vilket inte är så konstigt då översättningsprocessen har sett ungefär likadan ut sedan Comactiva grundades 1996.

Tillsammans med Per ser jag och teamet fram emot att öka kunskapen kring ny modern språkteknik och de möjligheter som finns idag”, säger Linda Gårdlöv. 

 

Per tillträdde rollen som COO den 2 september 2024. Befattningen ingår i ledningsgruppen och han rapporterar till VD för Comactiva Language Partner. 

 

För ytterligare information, vänligen kontakta: 

Linda Gårdlöv 

VD | Comactiva Language partner

linda.gardlov@comactiva.se 

 

Comactiva Language Partner AB 

www.comactiva.se 

 

Om Comactiva Language Partner: 

Comactiva Language Partner är en ledande leverantör av språktjänster och språkteknologi, som erbjuder högkvalitativa översättningar och innovativa lösningar för globala företag. Med fokus på modern AI-teknik och kundanpassade tjänster, hjälper vi företag att kommunicera effektivt på den internationella marknaden. 

 

Comactiva Language Partner anställer Growth Specialist

Comactiva Language Partner anställer Growth Specialist

Med fokus på att omvandla översättningsbehov till affärsmöjligheter för sina kunder, anställer Comactiva Language Partner Simon Giulja Ahl i rollen...

Read More
Comactiva Language Partner tar in nya delägare

Comactiva Language Partner tar in nya delägare

Hold Island Invest AB går in som ny delägare i Comactiva Language Partner. I samband med detta avslutar Thomas Rösch alla sina engagemang i bolaget.

Read More
Thomas – en mästare på att bygga relationer

Thomas – en mästare på att bygga relationer

När man talar om framgångsrika företagsledare så är det sällan bara deras affärsresultat som lyfts fram. De ledare som utmärker sig är de som visar...

Read More