Lär känna vårt team – Anna

Vi vill att du ska få lära känna Comactivas fantastiska medarbetare lite bättre och därför kommer vi att lägga ut korta intervjuer med våra team-medlemmar på LinkedIn. Först ut är projektledare Anna Bjureblad.

Fler intervjuer kommer på LinkedIn. Missa inte det!

 

Hej Anna! Vilken är din viktigaste uppgift som projektledare på Comactiva?

 

– Det är att ha koll på alla delar, lösa saker när de dyker upp och ha en öppen dialog med kunden så att inget ligger och skaver utan det blir naturligt att diskutera och vara flexibla med varandra. Och även att vara en god kollega som bidrar med positiv energi och som andra kan komma till när de har frågor!

 

Hur tycker du året med Covid-19 påverkat din roll som projektledare och teamet?

 

– Arbetsmässigt har det inte påverkat mig så mycket, jag har fortsatt sträva efter att vara den här duktiga och härliga projektledaren, men jag har märkt att jag varit avskärmad från mina kollegor och det ger inte samma stimulans som att ha dem omkring sig. Men vi är väldigt måna om att hjälpa varandra, ringa varandra och ha avstämningar och möten i Teams för att bibehålla någon form av kontakt. Det har verkligen blivit tydligt att vi är en sammansvetsad grupp!

 

Vilken upplevelse vill du ge till dina kunder?

 

– Jag vill ge mina kunder en varm och glad och samtidigt professionell upplevelse där de kan lita på att jag är kompetent, tar ansvar och gör mitt yttersta för att hjälpa dem men att jag även har glimten i ögat och kan vara ganska lättsam. Det ska hela tiden finnas en balans där.

 

När känner du dig som mest nöjd efter ett uppdrag?

 

– Det är när jag känner att jag haft koll på alla delar i ett projekt och om något har varit problematiskt så har jag kunnat lösa det. Det värmer såklart väldigt mycket när kunden återkopplar med positiv feedback men även om jag inte hör något från kunden känner jag mig nöjd bara jag vet att jag har gjort ett bra jobb!