Vi arbetar som vanligt trots covid-19

Business as usual

Coronaviruset har fortsatt att spridas och har av WHO klassats som pandemi. Regeringen och Folkhälsomyndigheten har meddelat ökad risk för att viruset fortsätter spridas i Sverige till den högsta nivån och på Comactiva följer vi utvecklingen noga från dag till dag.

 

För Comactivas del innebär det i praktiken inga större förändringar då vi alla kan arbeta från hemmet och våra leverantörer i världen arbetar på distans efter rutiner som vi haft sedan 1996.

 

Vad gör vi för att säkra vår verksamhet?

För att upprätthålla kontinuiteten och för att hålla samtliga medarbetare fortsatt uppdaterade har vi sedan slutet av förra veckan projektmöten via Microsoft Teams. Därmed har vi samma kontroll över pågående projekt som när vi arbetar på Comactivas kontor enligt normala rutiner.

 

Alla anställda på Comactiva har de verktyg som behövs för att kunna arbeta från hemmet. Det innebär att alla har tillgång till vårt projektledningssystem och samtliga program som är nödvändiga i det dagliga arbetet.

 

Vi finns här för er om ni har frågor!

Tveka inte att höra av er till er kontaktperson på Comactiva om ni har frågor. Ni är också välkomna att höra av er till vår produktionsledare Gabriella Rudström på telefonnummer 031-701 48 98 eller gabriella@comactiva.se eller till Thomas Rösch på telefonnummer 0708-365 196 eller thomas@comactiva.se

Tillbaka till alla nyheter