Språktjänster sedan 1996
Comactiva Language Partner grundades hösten 1996

Vi är ett sammansvetsat team av medarbetare med olika kompetenser där den gemensamma nämnaren är en passion för språk och service. Tack vare ett stort nätverk av professionella översättare och kontrolläsare kan vi erbjuda kvalitetsöversättningar inom en mängd olika branscher, till och från de flesta av världens affärsspråk.

 

Under åren har vi samlat på oss erfarenheter som skapar mervärde för dig som har världen som din marknad. Att hantera många språk är tidskrävande och kostsamt. Vår roll är att frigöra tid och resurser för er och se till att ni har allt samlat. Ni skapar originalet och vi anpassar det till era marknader. Vår kompetens förenat med de bästa översättarna och den senaste tekniken bidrar till att ni får konkurrensfördelar, stärker ert varumärke och ökar er lönsamhet.

 

Där du vill ha det – när du vill ha det

Nya marknader innebär nya språk, kulturer och material som ska översättas. När antalet språk blir fler ökar behovet av en partner som kan hantera materialet på ett strukturerat sätt. Att samla allt hos oss ger en mängd fördelar. Vi har kompetensen och verktygen som tryggar er kommunikation. Allt vi översätter får samma tonalitet och sparas i våra arkiv och översättningsminnen för era framtida behov. Vi väljer de bäst lämpade översättarna som med stöd av översättningsminnen och termdatabaser lär känna er terminologi och tonalitet. Till detta kommer den personliga kontakten med våra kunniga projektledare och en service som blir ovärderlig under ett långsiktigt samarbete. Vi vet detta av egen erfarenhet!