Projektledare till Comactiva, Göteborg

Comactiva Language Partner AB är en översättningsbyrå i Göteborg med 12 anställda idag. Vi startade vår verksamhet 1996 och har sedan dess jobbat med ett globalt nätverk av noga utvalda översättare och lingvister runt om i världen, för att ge våra kunder premiumöversättningar och flexibla helhetslösningar av högsta kvalitet. Vi har alltid kunden i fokus och strävar efter att med personlig service och flexibilitet, möta och överträffa våra kunders förväntningar.

 

Merparten av våra uppdragsgivare finns i Sverige. Allt från större, globala organisationer till de som finns representerade på lite färre marknader. Branscherna är vitt skilda men den gemensamma nämnaren för dem alla, är behovet av fingertoppskänsla, hög service och god kvalitet. Nu befinner vi oss i en tillväxtfas och söker därför en ny medarbetare till vårt kontor i Göteborg. Vi sitter i fräscha lokaler på Kungsgatan, mitt i centrum.

 

Tjänstebeskrivning

Är du en driven och engagerad projektledare som gillar högt tempo? Är du bra på språk och har arbetat med översättning? Gillar du att arbeta i ett företag där du har möjlighet att vara med och påverka och utveckla? I så fall är detta rätt jobb för dig!

 

I din roll som projektledare kommer du att ha ett helhetsansvar för översättningsprojekt, allt från offertförfrågan till leverans och kunduppföljning. Du kommer även att arbeta med korrekturläsning och översättning av texter. Din roll kommer att innebära ett nära samarbete med våra kunder samt att hålla kontakten med översättare över hela världen.

 

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som har en högskoleutbildning inom språk och översättning och/eller har några års erfarenhet från en översättningsbyrå. Som projektledare hos oss kommer du att ha mycket kontakt med kunder och leverantörer både i Sverige och utomlands. Det är därför viktigt att du har lätt att uttrycka dig både på svenska och engelska i tal och skrift, gärna på ytterligare något språk. Tyska är extra intressant. Dina IT-kunskaper är goda. Har du språktekniska kunskaper är det meriterande.

 

För att passa in hos oss är du en social, kommunikativ och serviceinriktad person. Du förstår vikten av att skapa och bevara relationer, både internt och externt. Du tycker om att ha flera projekt på gång, vilket kräver noggrannhet och struktur. Vi ser gärna att du är en problemlösare och har förmåga att ta egna initiativ. Prestigelöshet är en viktig egenskap för att trivas hos oss, då alla arbetar nära tillsammans och hjälps åt när det behövs.

 

Vad erbjuder vi dig?   

Vi är ett mindre, familjärt företag där vi värdesätter personlighet och service. Du trivs i en miljö där kunderna och hög kvalitet är en central del. Vi har spännande kunder och varumärken, vilket gör vårt arbete intressant och stimulerande. Vi erbjuder dig en arbetsplats med ett härligt gäng kollegor, korta beslutsvägar och möjlighet att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet.

Välkommen med din ansökan!

 

Sista ansökningsdatum 30 april.